Blogi nav interneta dienasgrāmatas
Publicēts 2. februārī, 2008.
Blogi, emuāri nav interneta dienasgrāmatas! Īstenībā reti kuru blogu varētu dēvēt par interneta dienasgrāmatu.

Interneta plašajā tīmeklī ļoti maz esmu novērojis blogus, kurus varētu nosaukt par dienasgrāmatām. Parasti blogos pastāsta par kādu interneta vietni vai uzraksta par to ko lasījis citā blogā. Blogi ir mazas ziņu /citātu lapiņas. Reāli ar roku rakstītās dienasgrāmatas vērtība ir tur, ka viņa atspoguļo konkrēti kādas personas dzīvi un viņa dienas gaitas. Blogos ĻOTI reti kāds uzraksta par to ko darījis, parasti tik drukā par ar internetu vai internetā atrasto informāciju. Nu gaidam kādu īstu dienasgrāmatu parādamies pie apvāršņa, un man šķiet ka apmeklējums noteikti būs, jo visiem jau patīk paskatīties, kā dzīvo citi un citu privātā dzīve.

Komentāri (4)
Džerijs Šterns: Es tieši priecājos par pretējo, ka ir tāds, piemēram, mix.lv, kas tendēts uz tematisko blogu kopumu, nevis dzeršanas aprakstiem.
02/02/2008 22:29
Jokerz: Manuprāt blogi ir blogi un dienasgrāmatas ir iekš klab.lv un tml.
02/02/2008 23:39
The Incredible Man is Back: nu mix.lv ir atsevišķs gadījums
03/02/2008 00:08
Džerijs Šterns: 2 Jokerz: man arī blogi asociējas ar atsevišķiem projektiem, nevis tādām vietām kā klab utt. No otras puses, nevienam netiek liegts arī tādā izveidot tematisko blogu un, teiksim, LiveJournal.com to sekmīgi izmanto tūkstošiem cilvēku - piemēram, sabiedrībā populāru literāti un mūziķi, firmu un tehnoloģiju virzienu pārstāvji, etc.
03/02/2008 04:05
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: