10 000 liela atlīdzība par informāciju vicemēra Ņemcova slepkavības lietā
Publicēts 18. aprīlī, 2010.
Par informāciju, kas palīdzētu atrast Daugavpils mērs Grigorija Ņemcova slepkavas, izsludināta 10 000 latu atlīdzība. Telegraf.lv ziņo, ka atlīdzību izsludinājis Daugavpils domes priekssēdētāja padomnieks Igors Mališkovs un uzņēmēju grupa.

Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa aicina ikvienu, kuram ir ziņas par slepkavību vērsties policijā. Iedzīvotāji aicināti zvanīt pa telefoniem: 02, 112 vai 65403302. Anonimitāte tiek garantēta.

Jau ziņots, ka 1948.gadā dzimušais Ņemcovs nogalināts ap plkst.17 Lāčplēša ielā ar diviem šāvieniem galvā. Policija atradusi iespējamo slepkavības ieroci, kā arī izvirzījusi divas slepkavības pamatversijas - profesionālā darbība un bizness. Tāpat netiek izslēgti arī personiskie motīvi. Gandrīz pilnībā policija izslēdz versiju par laupīšanu.

Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis (LPP/LC) aģentūrai BNS iepriekš sacīja, ka, viņaprāt, tie varētu būt centieni "nomainīt politiskos svaru kausus"."Nekādu citu iespējamo pamatojumu es tur neredzu, kā tikai politisku," sacīja pilsētas mērs, runājot par slepkavību.

Ņemcovs domē tika ievēlēts no partijas "Latgales tauta", viņš ir SIA "Latgales reklāma" un SIA "Mediju aģentūra "Miljons"" valdes loceklis, kā arī "Latgales tauta" valdes loceklis.

Vicemēra Ņemcova iespējamā slepkavas fotorobots.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: